Decodaj emoțional

Ceea ce ne face să suferim nu este neapărat ceea ce ni se întampla ci, mai curând, felul în care percepem ceea ce ni se intamplă.

Să ne descoperim pe noi înșine este, poate, cea mai pasionantă, misterioasă și provocatoare muncă pe care o putem presta în nevoia noastră de transformare, de evoluție, de deschidere către ceea ce am fost creați să fim!

Ce este realitatea?

Percepția unui obiect depinde de:

Perspectiva din care observam obiectul
Instrumentele de analiza pe care le utilizăm
De apriori pe care le avem sau de principiile pe care nu le contestăm
Chiar și de obiectivele pe care le-am fixat dinainte…
Cat de relativ este totul ! Deci ce este Realitatea ???

Realitatea noastră nu este în mod necesar realitatea.

Realitatea noastră este codificată de noi înșine. Ea își are originea în miezul experiențelor și sentimentelor noastre.

Decodajul emotional ne ajuta sa indepartam constient amprentele energetice ale traumelor emotionale pe care le-am acumulat de-a lungul vietii si care au ca rezultat:
  • recreerea recurenta a unor rezultate nedorite in viata noastra afectiva, sau profesionala;
  • stima de sine mediocra (scazuta/controversata/egotica), confuzie in momentele cand trebuie sa luam decizii, sau dificultate in a simti satisfactie, placere, bucurie;

Decodajul Emotional este o disciplina de introspectie si de constientizare care ne permite sa identificam codul nostru emotional de baza, inerent perceptiei noastre asupra vietii si asupra relatiilor, este ADN-ul nostru emotional!

Decodajul Emotional actioneaza ca un revelator, ca o radiografie emotionala care scoate in evidenta structura afectiva personala prin filtrul careia percepem viata, si deci, ne influenteaza decisiv felul in care traim.

Accesul la aceasta structura aduce ca avantaj imediat o viziune clara si o intelegere avansata a regulilor care ne controleaza deciziile ca si eventualele noastre incoerente si contradictii.

Aceasta clarificare ne permite sa decidem constient si liber asupra elementelor care ne sunt utile si necesare, debarasandu-ne de cele incomode sau restructive.

Newsletter

Intrați în dimensiunea cunoașterii despre sănătate

 

Vreau să mă abozez